Kriis jätkub: Milan kaotas jälle ja langes karikasarjast

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AC Milani ründeäss Mario Balotelli eile mängu päästa ei suutnud.
AC Milani ründeäss Mario Balotelli eile mängu päästa ei suutnud. Foto: SCANPIX

Kuigi AC Milani jalgpalliklubi värske peatreeneri Clarence Seedorfi esimene mäng uue koduklubi eesotsas lõppes võiduga, siis eile pidi tema juhendatav meeskond Itaalia karikasarjas Udinese paremust tunnistama ja nii langeti võistluselt välja.

Seedorf, kes viis Milani eelmisel nädalavahetusel 1:0 võiduni Hellas Verona vastu, sai uuesti kätt proovida juba kolmapäeval, kui karikasarja veerandfinaalis mindi vastamisi Udinesega, vahendas Soccernet.ee.

Mario Balotelli viis nad juba 6. minutil juhtima, kuid sel hooajal tihti kaitsmisega hätta jäänud Milan polnud sellega mängu kaugeltki ära teinud.

Udinese suutis oma väledate kontrarünnakutega Milanile korduvalt probleeme valmistada ja oli kohtumise lõpuvile kõlades ka võidukas, teenides Luis Murieli täpsest penaltist ja Nico Lopezi edukast madalast kauglöögist saavutatud 2:1 paremuse igati ära.

Milan langes seega karikasarjast välja, koduliigas ollakse endiselt alles 11. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles