Arsenal ostab jaanuaris meeletu summa eest veel ühe Saksamaa tähtmängija

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Julian Draxlerist saab peagi Londoni Arsenali mängumees?
Kas Julian Draxlerist saab peagi Londoni Arsenali mängumees? Foto: SCANPIX

Mainekas Briti ajaleht The Telegraph kirjutab, et Londoni Arsenali jalgpalliklubi on lähedal suurtehingule, mis tooks nende ridadesse Saksamaa jalgpallikoondise ja Schalke 20-aastase ründava poolkaitsja Julian Draxleri.

The Telegraph kirjutab, et nende Saksamaalt pärit allikate teatel on tehingus juba kokku lepitud ja praegu käivad läbirääkimised mängija personaalse lepingu üle. Arsenalil tuleb Draxleri eest lauale laduda 42 miljonit eurot.

Väidetavalt soovib Schalke mängijat suveni enda ridades hoida, kuid The Telegraph kirjutab, et nii Draxler ise kui ka Arsenal tahavad tehingut juba jaanauris läbi suruda. Arsenali juhendaja Arsene Wenger on seni kõike eitanud, kuid väidetavalt on Draxleri Londonisse arstlikku kontrolli saabumine vaid aja küsimus.

Sel nädalal reisisid Saksamaale ka mitmed Arsenali meeskonna esindajad, et tehingut tagant kiirustada. Wenger loodab Draxlerist vormida ründaja, kellest peaks pikemas perspektiivis saama Thierry Henry ja Robin van Persie mantlipärija.

Kui Arsenal oli aastaid meeskonnaks, kes hoidus suurtest ostudest, siis suvel maksti Saksamaa koondislase Mesut Özili eest 50 miljonit ja nüüd ollakse valmis klubi ajaloo suuruselt teiseks ostuks. Enne Özili soetamist oli Arsenali suurimaks ostuks Andrei Aršavin, kelle eest maksti 17 miljonit eurot.

Schalke üritab samal ajal Tottenhami ridadest endale meelitada Lewis Holtby.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles