Piirimäe tõukas karjääri kolmanda tulemuse, Mägilt isiklik rekord

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Piirimäe.
Kätlin Piirimäe. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Eesti juunioride- ja noorsoo talvistel kergejõustiku meistrivõistlustel tegi avapäeva säravama tulemuse Kätlin Piirimäe, kes sai kuulitõukes kirja senise karjääri kolmanda tulemuse 16.02

Käesoleva hooaja Euroopa naiste kuulitõuke edetabelis tõusis Piirimäe (Koigi KJK) jagama 17.-18. kohta. Tänavu juulikuus USA-s peetava juunioride MM normatiivi 14.30 täitis Piirimäe juba hooaja avavõistlusel, kui 2. jaanuaril sai kirja tulemuse 15.83.

Rasmus Mägi (TÜ ASK) sai noorsooklassi 60 m sprindis kirja isikliku rekordit tähistava 7,01. See tulemus tõi talle Kaspar Mesila (Tartu SS Kalev) järel 2. koha. Mesila võiduajaks oli 6,90. Veiko Aunapuu (KJK Vike) võitis noorsooklassi teivashüppe tulemusega 5.10. Diana Suumann (Tartu SS Kalev) võitis naiste 60 m sprindi ajaga 7,64.

Eesti juunioride- ja noorsoo kergejõustiku meistrivõistluste 2. võistluspäev algab Lasnamäe kergejõustikuhallis 26. jaanuaril kell 12:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles