Balti liigas edasipääsu kindlustanud Eclex/1182 kaotas Rootsi klubile

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mailis Pokk.
Mailis Pokk. Foto: Mari Luud / Õhtuleht

Eclex/1182 pidi täna naiste korvpalli Balti liigas tunnistama Rootsi klubi Umea Udominate Basketi 69:53 paremust.

Pamela Blomberg oli 17 punktiga rootslannade parim. Eclex/1182 resultatiivseimaks kerkis samuti 17 punkti kogunud Mailis Pokk, Greeta Üprus lisas 13 silma, 6 lauapalli, 5 korvisöötu ja 4 vaheltlõiget, Annika Köster 10 punkti ja 11 lauapalli ning Laina Mesila-Kaarmann 10 punkti ja 7 lauapalli.

Eile olid samad naiskonnad vastamisi ja siis võitis valitsev Eesti meister 69:64.

Tänase mängu näol oli ühtlasi tegu põhiturniiri viimase kohtumisega. Eclex/1182 oli juba enne nädalavahetust kindlustanud koha põhiturniiri nelja parema hulgas ja pääseb edasi vahegrupiturniirile. Seal on ees ootamas neli eurosarjas osalenud naiskonda: Valgevenest Olimpia, Tsmoki-Minsk ja BC Horizont ning Leedust Kibirkštis-Vici-Iki. Eclex lõpetas põhiturniiri kuue võidu ja nelja kaotusega. 

Vahegrupis loositakse naiskonnad kahte alagruppi, kus mängitakse omavahel kaks ringi kodus ja võõrsil süsteemis. Mõlema alagrupi kaks esimest pääsevad Final 4 turniirile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles