Joel Lindpere hakkab mängima Tšehhi meistriliigas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere.
Joel Lindpere. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Joel Lindpere on leidnud pärast pikki otsinguid uue tööandja, siirdudes Tšehhi meistriliigasse Ostrava Baniku ridadesse.

Baniku kodulehekülg teatab, et leping sõlmiti nii Lindpere kui ka lätlasest kaitsja Alans Sinelnikovsiga. Klubi peatreeneri František Komňacký sõnul arvestab ta mõlema mehega algkoosseisu tugevdamisel. «Lindpere on kogenud poolkaitsja, kes peaks meie muus osas noorde meeskonda ideaalselt sobima,» lausus peatreener. 31. jaanuaril siirdub meeskond treeninglaagrisse Türki ning peatreeneri sõnul peaks sõitjate hulka kuuluma ka Lindpere.

Banik lõpetas Tšehhi kõrgliiga läinud hooaja 14. kohaga, jäädes viimasena liigasse püsima. Tänavu ollakse 16 vooru järel 15 punktiga eelviimasel ehk 15. kohal, kuid tabeli lõpp on äärmiselt tihe – näiteks kaheksandast kohast lahutab Banikut vaid neli punkti. Hooaja teist poolt alustatakse 22. veebruaril, Ostrava kohtub järgmises voorus Plzeňi Viktoriaga.

32-aastane Lindpere lahkus sügisel USAst MLS-liigast, olles seal mänginud New York Red Bullsi ja Chicago Fire'i ridades viimased neli aastat. Eesti koondist on ta esindanud 92 korda ja löönud seitse väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles