Endel Nelise memoriaali võitsid Peeter Turnau ja Madina Azizova

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vehklemine.
Vehklemine. Foto: SCANPIX

Haapsalus peetud Endel Nelise Memoriaalil vehklemises võidutsesid meesjuunioride epees Peeter Turnau (En Garde) ja neidude epees Madina Azizova (Tallinna Mõõk).

Turnau oli finaalis torgetega 15:12 parem Mike Tammojast (Tallinna Mõõk). Kolmandad kohad said Andzej Gedzo (SBSK Draakon) ja Martin Jaanus (En Garde).

Azizova alistas neidude finaalis klubikaaslase Karoliine Loiti napilt 15:14. Kolmandad kohad teenisid Maarja Konrad (En Garde) ja Veronika Zuikova (Tallinna Mõõk).

Samuti Haapsalus peetud U14 vanuseklassi rahvusvahelise võistlussarja «Tulevik» teisel etapil võidutsesid sarnaselt avaetapile tüdrukutest Karoliine Loit (Tallinna Mõõk) ja poistest Maksim Serhovets (SBSK Draakon).

Tüdrukute epee finaalis alistas Loit klubikaaslase Jelisaveta Kuznetsova 15:4. Kolmandad kohad said Viktoria Butenko (Tartu Kalev) ja Carmen-Lii Targamaa (En Garde).

Poiste epee finaalis alistas Serhovets torgetega 15:5 Venemaa esindaja Aleksei Petrovi (Peterburi). Kolmandad kohad teenisid samuti Venemaa vehklejad Igor Džõbava ja Artjom Potamin (mõlemad Peterburi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles