Lindpere: ühtegi lepingut ma veel allkirjastanud ei ole

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere kuulus viimati USA klubi Chicago Fire'i ridadesse.
Joel Lindpere kuulus viimati USA klubi Chicago Fire'i ridadesse. Foto: SCANPIX

Tšehhi kõrgliigaklubi Ostrava Banik teatas eile oma kodulehel, et Eesti koondise poolkaitsjast Joel Lindperest saab nende mängumees. Täna tunnistas Lindpere Postimehele, et kontraht ei ole veel allkirjastatud, kuid homseks võivad asjad juba korras olla.

«Eile jõudsin klubi juurde. Homme jõuab siia ka klubi president ja kui kõik asjad sobivad, siis ma ei näe mingit probleemi, miks mitte lepingut allkirjastada,» rääkis Lindpere, kes tunnistas, et Tšehhi sai sõidetud siiski põhjusel, et tehing lukku panna. «Ühtegi lepingut ma veel allkirjastanud ei ole ja selles mõttes olen vaba mängija. Kokkulepped on siiski olemas ja kui kõik on nii ka kirjas, siis ma ei näe mingit probleemi. Suure tõenäosusega kirjutan lepingule alla.»

Lindpere vastu tundsid huvi ka Kreeka esiliigas palliv Volou Olympiacos ning Kasahstani meeskond FK Tarazi. «Kreeka variandis ei olnud ma kindel, kuna seal riigis tuleb tihti ette erinevaid probleeme. Kasahstanis olid aga asjad nii, et mängijate palkamine ei olnud ainult peatreeneri otsustada ja seega ei saanud ma asjas päris kindel olla,» selgitas Lindpere olukorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles