Video: maailma kõige naljakam ja pöörasem lauatennisematš

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saive'i ja Chih-yuani matš.
Saive'i ja Chih-yuani matš. Foto: video / Eurosport

Eurospordi veebilehe vahendusel on jõudnud avalikkuseni video ühest maailma naljakamast lauatennisematšist, mille pidasid maha belglane Jean-Michel Saive ning hiinlane Chuang Chih-yuan.

Saive ja Chih-yuan alustasid omavahelist mängu justkui tavalist matši, ent õigepea muutus see naljakaks lauatenniseetenduseks. Esmalt pakkusid mehed vaatajatele tõelise maratonpallivahetuse, mille järel viskas Saive ennast demonstratiivselt pikalt ja Chih-yuan läks konkurenti elustama.

Edasi otsustasid lauatenniseässad pakkuda närvikõdi kohtunikele ning pöörasid mängulaua niipidi, et punktide lugemise eest vastutav abimees oli sunnitud end laua alla peitma. See ei olnud naljameestele veel aga piisav ning nii liikus Saive keset pallivahetust osavalt mänguringist üldse välja ja pallis ülikaugelt distantsilt.

Järgmisena otsustasid belglane ja hiinlane kasutusele võtta ühe palli asemel kaks ning pallivahetuse lõpus kasutada reketite asemel hoopis oma päid. Video lõpetuseks pakkusid mehed rahvale veel ühe tõeliselt tulise pallivahetuse.

Vaata videot pöörasest lauatennisematšist siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles