Seli: ootan olümpialt üllatust naistelt või laskesuusatajatelt

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neinar Seli.
Neinar Seli. Foto: Peeter Langovits

Tallinna TVs oli täna esmakordselt eetris uus saade «Spordiakadeemia». Lisaks teistele teemadele arutleti ka järgmisel nädalala algavate Sotši olümpiamängude ning eestlaste eesmärkide üle.

«Spordiakadeemia» avasaates olid stuudios külalisteks Eesti Olümpiakomitee president Neinar Seli, Liikumisaasta 2014 projektijuht Aivo Normak ja Eesti suurimate spordiürituste korraldaja Mati Lilliallik.

Lisaks liikumisaastale ja eestlaste sportimisharjumustele keskenduti Sotši olümpiale ning Seli tunnistas, et medali saamine oleks sel korral ime. «Kui me räägime Eesti väiksusest ja kandepinnast, siis üldse peavad kõik sellise rahvaarvuga riigid imeks, et medalit saada,» nentis Seli.

Lisaks vestlusele korraldati saates ka ennustusvõistlus, kus paluti pakkuda, kes eestlastest saab seekordsel olümpial parima koha. Lillialliku ennustuse kohaselt peaks Eesti parimaks olema iluuisutaja Jelena Glebova, kes saab 13. koha. Normak pakkus omakorda, et parima koha toovad murdmaasuusatajad ning täpsemalt kas Aivar Rehemaa või Peeter Kümmel.

Seli seevastu tunnistas, et tema ootab üllatust: «Ma usun üllatustesse ja usun, et üllatusi võib tulla naiste hulgast, aga näiteks miks mitte laskesuusatajatelt?»

«Spordiakadeemia» saade hakkab eetris olema esmaspäeviti kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles