Ecclestone’i alluv smugeldas viis immigranti Inglismaale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone Foto: SCANPIX

Briti meedia avaldas, et vormel-1 sarja bossi Bernie Ecclestone'i alluv smugeldas Monaco MM-etapilt Inglismaale naastes enese teadmata riiki viisi immigranti.

Väidetavalt Aafrikast Eritreast pärit viisik peitis end Monte Carlost Inglismaale suundunud televisiooni treileris, vahendab Crash.net.

Immigrandid avastati autost alles siis, kui see olid jõudnud oma sihtpaika, Inglismaal Kentis paiknevale Biggin Hilli lennujaama, kus asub Ecclestone’i firma Formula One Managementi (FOM) peakontor.

Briti meedia andmetel olid jooksikud ilmselt auto peale hiilinud Prantsusmaal Calais, kui auto ootas parasjagu praami, et Inglismaale sõita. Väidetavalt polnud autojuhil aimugi, et oli endale vahepeal reisikaaslasi saanud ning ka piirikontroll ei märganud autos üleliigseid inimesi.

«Võin kinnitada, et 20. mail peeti Biggin Hilli lennujaamas kinni viis isikut, kes olid riiki tulnud Prantsusmaalt,» sõnas Briti tolliameti esindaja. «Kõnealused isikud võeti vahi alla ning hetkel tegeletakse nende palvega anda neile asüüli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles