Barcelona jõudis tõelise purustustööga karikasarja poolfinaali

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas (paremal) ja Alexis Sanchez tähistamas.
Cesc Fabregas (paremal) ja Alexis Sanchez tähistamas. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli karikasarjas sai eilsega selgeks kolm poolfinalisti. Võimsa tulemusega jõudis nelja parema hulka Barcelona meeskond, kes alistas eilses veerandfinaali korduskohtumises Levante koguni 5:1.

Mitmele põhimängijale puhkust andnud Barcelona kinkis Levantele väikese eduseisu, kui juba 9. minutil lõi omavärava Barcelona ridadesse kuuluv hispaanlane Sergi Roberto. Edasi läks Barca poolt tõeliseks väravatesajuks: 28. minutil sai jala valgeks Adriano Correia, 44. minutil oli täpne Carles Puyol, 50. ning 52. minutil lõi kaks väravat Alexis Sanchez ning lõppskoori vormistas 68. minutil Cesc Fabregas.

Kuna avakohtumise oli Barcelona võitnud 4:1, jäi veerandfinaali lõpptulemuseks 9:2.

Lisaks Barcale kindlustas eile edasipääsu Madridi Atletico, kes oli korduskohtumises 2:1 üle Athletic Clubist. Avamängu oli Madridi meeskond võitnud 1:0.

Kolmandaks poolfinalistiks on teine Madridi meeskond Madridi Real, kes alistas mõlemas veerandfinaalmängus 1:0 Espanyoli. Neljas poolfinalist selgub täna, kui omavahel on vastamisi Real Sociedad ning Racing Santander.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles