Talts valiti võimsa mängu järel eurosarja nädala sümboolsesse koosseisu

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts (vasakul).
Janar Talts (vasakul). Foto: Margus Ansu

Teisipäeval Eurochallenge sarja mängus kodusaalis Tartu Ülikool/Rocki ridades võidurõõmu maitsnud Janar Talts valiti tänu heale esitusele Eurochallenge sarja kolmanda nädala sümboolsesse viisikusse.

Rock võttis teisipäeval oma eurosarja seitsmenda järjestikkuse võidu, kui seisuga 97:67 alistati Medias Gaz Metan. Rocki parimana sai Talts mängus 32 minutiga kirja 20 punkti, 10 lauapalli ja 6 korvisöötu. Nädala kokkuvõttes andis see eurosarjas Taltsile isiklikuks kasuteguriks 31, mis oli kõikide mängijate hulgas teiseks tulemuseks.

Taltsist parem kasutegur (33) oli vaid Itaalia meeskonna Reggio Emilia Grissin Boni mängujuhil Andrea Cinciarinil. Lisaks Taltsile ja Cincianirile valiti nädala parimate meeste hulka veel TEHO Sport Kotka tagamees Sharaud Curry, Szolnoki ääremängija Justin Holiday ning Jekaterinburgi meeskonna tsenter Aaron McGhee.

Eelmisel nädalal pääses sümboolsesse koosseisu Tartu Rocki leegionär Augustas Peciukevicius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles