Populaarsed jalgpalliliidu suvelaagrid jätkuvad ka sellel aastal

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste jalgpalli suvelaager.
Laste jalgpalli suvelaager. Foto: Toomas Tatar

Sel suvel toimuvad nii juunis kui augustis juba traditsiooniks saanud Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) ja Rimi suvelaagrid. Läinud aastal osales kokku 1540 last.

Laager toimub juba seitsmendat aastat järjest ning sel suvel toimub esimene neist 9.-13. juunini ning augustis on taas võimalik osa võtta 11.-15. augustini.

Sarnaselt eelmistele aastatele on laagrid toimumas ka uutes paikades. «Toilas pole ühtki laagrit varem toimunud. Leian, et Ida-Virumaal on meil veel palju potentsiaalseid väikseid jalgpallihuvilisi,» ütles EJLi noorteprojektide juht Teet Allas. Lisaks toimub üks laager ka värskelt valminud NIKE Arenal. «Tallinnas on huvi väga suur. Iga uus staadion on väga teretulnud, sest jalgpalluritest juba puudust ei tule,» arvas Allas.

Läinud aastal korraldati esmakordselt ka eraldi laager tüdrukutele Tallinnas Sportland Arenal. «Sel aastal jääb kindlasti alles Sportland Arena, aga tüdrukutele teeme ka eraldi laagri Lõuna-Eestis. Praeguste plaanide kohaselt toimub see Ülenurmes,» rääkis Allas. Tüdrukuid osales erinevates suvelaagrites kokku läinud aastal 129, mis moodustas 8% osalejatest.

«Mul on hea meel, et laagrid on saanud ka mitmes väiksemas paigas koha kalendris. Näiteks toimuvad jätkuvalt laagrid Kihnus,» tõi Allas näite. «Kui rääkida koguarvust, siis usun, et eelmise aasta numbritega tuleb umbes sama palju osavõtjaid. Meie jaoks ei ole ka arv nüüd nii oluline – kõige tähtsam on see, mis seal laagrites toimub ja et see lastele meeldiks,» sõnas Allas.

Laager kestab viis päeva (esmaspäevast reedeni) ning selle maksumus on 60 eurot. Hinna sees on jalgpallivorm (nimega särk, püksid ja sokid), vesi, spordijoogid, puuviljad, soe lõunasöök ning ekskursioonipäev.

Laagrisse on oodatud 6-11aastased poisid ning 6-12-aastased tütarlapsed. Registreerimine algab 1. aprilli hommikul jalgpalliliidu koduleheküljel. Sealt leiab ka kõik vajaliku lisainfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles