Neli matšpalli päästnud tiitlikaitsja pääses üle noatera

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Svetlana Kuznetsova
Svetlana Kuznetsova Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel oli täna lähedal suurüllatus - tiitlikaitsja Svetlana Kuznetsova oli teises ringis kaotusele väga lähedal, kuid võitis lõpuks 4:6, 7:5, 6:4.

Kuuendana asetatud Kuznetsova mängis teises ringis sakslanna Andrea Petkoviciga (WTA 41.) ja kaotas esimese seti 4:6.

Teises setis juhtis Petkovic 5:3 ning tal oli seisul 5:4 oma servil ka neli matšpalli, ent Kuznetsova suutis need päästa ja seisu viigistada ning siis omakorda 6:5 juhtima minna ja seejärel taas Petkovici servi murda ja seti 7:5 võita. Kolmandas setis oli Kuznetsova nii seisul 5:2 kui ka 5:3 kasutada matšpall, aga Petkovic võitles vapralt ja murdis Kuznetsova servi, tehes seisuks 5:4. Paraku ei suutnud ta aga oma servi hoida ja kaotas seti 4:6.

Meeste tiitlikaitsja Roger Federer oli täna kolumbialase Alejandro Falla vastu pisut raskustes avasetis, ent võitis lõpuks vihmapauside tõttu pikale veninud matši 7:6 (4), 6:2, 6:4.

Mullu finaalis Federerile kaotanud rootslane Robin Söderling oli samuti teises ringis võidukas. Viiendana asetatud Söderling alistas 6:0, 6:1, 6:1 ameeriklase Taylor Denti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles