Kaie Kand loobus Euroopa karikavõistluste superliigast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seitsmevõistleja Kaie Kand oda viskamas.
Seitsmevõistleja Kaie Kand oda viskamas. Foto: Liis Treimann

Eesti Kergejõustikuliit kinnitas seitsmevõistleja Grit Šadeiko eelmise aasta tulemuste põhjal 26. ja 27. juunil Tallinnas toimuva superliiga Eesti koondisesse. Senine Eesti parim seitsmevõistleja Kaie Kand loobub vigastuse tõttu Euroopa karikavõistluse superliigas võistlemisest, vahendab Eesti Kergejõustikuliit.

«Olen väga õnnetu, et ei saa kodupubliku ees planeeritud võistlust kaasa teha, kuid kahjuks ei ole mu jalg veel selles seisus, et saaksin maksimumkoormusega treenida ning võistelda,» sõnas Kand. «Kuigi vigastusest taastumine on läinud visamalt kui plaanitud, loodan siiski, et juuli lõpuks on tervis ja vorm piisavalt head, et püüda head tulemust Euroopa meistrivõistlustel,» kommenteeris Kand.

Eesti esinumbri Grit Šadeiko kõrval selgitatakse ülejäänud kolm Eesti naiskonna liiget välja järgmisel nädalavahetusel, 5. ja 6. juunil peetava Eesti-Soome-Rootsi maavõistluse ning teiste mais-juunis toimuvate võistluste tulemuste alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles