Klitško järgmine vastane: sellest tuleb lihtne matš

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško
Vladimir Klitško Foto: SCANPIX

Profipoksija Vladimir Klitško asub oma WBA, IBFi, WBO ja IBO üliraskekaalu tiitleid kaitsma Samoal sündinud, kuid Austraaliat esindava Alex Leapai vastu.

Matš toimub 26. aprillil Saksamaal Oberhausenis. Klitško poksib meistritiitli nimel 25. korda ning jäi kohtumise käiku ennustades vaoshoituks. «Olen ettevaatlik, aga valmistun nii hästi kui saan. Ootan kõva lahingut,» sõnas Klitško AP vahendusel.

Leapai, kes alistas novembris seni löömatuna püsinud Deniss Boitsovi ja tagas endale seeläbi õiguse Klitškoga kohtuda, oli seevastu märksa bravuurikam. «Võidan Vladimirit ning sellest ei tule isegi minu karjääri kõige keerulisem matš. Kõik räägivad Vladimiri 61 võidust ja sellest, kui vägev ta on, aga mina mõtlen vaid tema kolmele kaotusele. Need tulid meestelt, kes ei suuda nii kõvasti lüüa nagu mina,» teatas Leapai.

Klitško käis viimati ringis mullu oktoobris, kui alistas Moskvas kindlalt Aleksandr Povetkini. Karjääri jooksul on ta 64 profimatšist võitnud 61, neist 52 nokaudiga. 2004. aastal profileeri siirdunud Leapai on võitnud 37 matšist 30, neist 24 nokaudiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles