Manchester Unitedis põrunud brasiillane: paljud tahavad sealt minema

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anderson.
Anderson. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas mullu meistriks tulnud, ent tänavu uue peatreeneri David Moyesi käe all alles seitsmendal tabelireal olevat Manchester Unitedit võib ees oodata mängijate väljavool, hoiatas brasiillane Anderson, kes laenati hooaja teiseks pooleks Itaalia kõrgliigasse Fiorentina ridadesse.

«Olen päris kindel, et paljud tahavad sealt lahkuda. Eriti sellised mängijad nagu mina või Nani, kes on klubis olnud juba 7-8 aastat,» lausus 25-aastane Anderson, kes pääses hooaja esimeses pooles vaid kolm korda põhikoosseisu. «Manchester United on suur klubi, kes teeb oma mängijate heaks kõik, aga vahel tahab jalgpallur lihtsalt lahkuda, et midagi uut õppida ja ka midagi senisest teistsugust kogeda. Manchesteris oli tore olla, see on mainekas ja väärika ajalooga klubi. Kuid olin seal seitse aastat ja tahan nüüd Fiorentinas algkoosseisu koha eest võidelda,» sõnas Anderson.

Manchester United maksis seitse aastat tagasi brasiillase eest Portole 26 miljonit naela, kuid läbilöögi tegemist takistasid poolkaitsjal paljuski vigastused. Laenuleping Fiorentinaga kestab hooaja lõpuni ning seejärel lahkub Anderson Unitedist suure tõenäosusega lõplikult, sest tema senine särk numbriga 8 anti juba klubi jaanuarikuisele ostule Juan Matale.

Unitedi võtmemängijatest lõpeb leping käesoleval suvel ka kaitseliini pikaaegsetel tugitaladel Nemanja Vidicil, Rio Ferdinandil ja Patrice Evral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles