Putini armuke ja salalaste ema süütab olümpiatule?

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alina Kabajeva.
Alina Kabajeva. Foto: SCANPIX

Juba sel reedel avatakse suurejooneliselt Sotši taliolümpiamängud ja seni on püsinud saladuses ka olümpiatule süütaja nimi. Tuntud Venemaa seltskonnategelane Ksenija Sobtšak teatas aga eile, et olümpiatule süütab endine iluvõimleja Alina Kabajeva, kirjutab Examiner.

Kabajeva kohta on viimastel aastatel liikunud mitmeid kuulujutte. Esmalt on räägitud, et Kabajeval on kaks ühist last Venemaa presidendi Vladimir Putiniga. Kabajevat ja Putinit on paari pandud juba mitmeid aastaid ja mullu kirjutati isegi, et nad on salaja abiellunud.

30-aastane Taškendis sündinud Kabajeva on läbi aegade üks edukamaid iluvõimlejaid ning tal on ette näidata kaks medalit olümpiamängudelt, 14 medalit MMidelt ning 25 medalit EMidelt.

Kuldmedali teenis ta 2004. aasta Ateena OMil, MM-kuldasid teenis ta karjääri jooksul kaheksa ja EM-kuldasid 15. Sportlaskarjääri lõpetas ta 2007. aastal ning seejärel on ta olnud Venemaa riigiduuma saadik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles