Kas Meresaare koondisepäevad on möödas?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Meresaar.
Argo Meresaar. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Jaanuaris toimunud MM-valiksarja mängudele sõitnud koondisesse ei pääsenud ei Argo Meresaar ega Renee Teppan. «Seekord oli väga lühike tsükkel ja mind kui uut meest polnud vist aega testida. Nüüd tuleb hooaja teises pooles hästi mängida, et kutse teenida,» sõnas Teppan koondise kohta.

«Kutse said need, kes on rohkem mänginud, enda osas olin üsna kindel, et ei kutsuta. Aga olin pettunud, et Reneed ei võetud isegi laagrisse. Olin kindel, et ta saab vähemalt võimaluse end näidata,» rääkis Meresaar konkurendi valikust välja jätmise kohta. Võimalik, et koondises üle 130 kohtumise pidanud mehe jaoks ongi koondisemängud mängitud. «Pigem on tõenäoline, et ma ei esinda enam koondist. Kevadel on EM-valiksari, ent perre on sel ajal teine laps sündimas. Arvan, et olen pigem kodus toeks. Kindlat «eid» ei taha siiski veel öelda, see oleneb paljudest asjadest.»

Meresaar on tulevikule mõeldes juba ka treenerina kätt proovinud. Esimesed katsetused Lähte ühisgümnaasiumi esiliigameeskonnaga on positiivsed. «Eelmisel suvel käisin ka Selveri lastelaagris ja seal sai selgeks, et mulle see kutse täitsa meeldib. Hetkel on Lähtel kujunenud nõnda, et mina tegelen üldfüüsise ja jõutreeningutega ja Kristjan Kais viib pallitreeninguid läbi. Teen ka kutsepaberi ära. Ent treeneriamet on siiski tulevikuteema, kui ise enam ei mängi, sest tahaksin täielikult pühenduda. Kindlasti jään tulevikus spordiga seotuks,» kinnitab aastaid üheks Eesti võrkpalli esindusnäoks olnud Meresaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles