Eesti kriketinaiskond alistas kindlalt soomlannad

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil ees Helena Kerge, Pilleriin Vessik, taga Ülle Sõrmus, Birgit Truu, Liina Sõrmus, Milvi Vaik, Mari-Liis Tamm.
Pildil ees Helena Kerge, Pilleriin Vessik, taga Ülle Sõrmus, Birgit Truu, Liina Sõrmus, Milvi Vaik, Mari-Liis Tamm. Foto: Dan Renwick

Eesti kriketinaiskond aasta esimese rahvusvahelise mängu ning näitas, et on hooajaks valmis. FinEst Cupi esimesel mängul Helsinkis võeti Soome naiskonna vastu veenev võit ning kindlustati karika kojujäämine.

Mängu esimeses pooles näitasid Eesti naised suurepärast tiimitööd platsil ning väga kindlat pallimist. Parimateks pallijateks olid Liina Sõrmus ja Milvi Vaik. Soome naiskond kaotas kõik wicketid ja suutis lüüa vaid 37 jooksu.

Mängu teises pooles oli Pilleriin Vessikule ja Birgit Truule lihtne ülesanne soomlaste ettelöödud 37 jooksu üle lüüa ning võidukad 40 jooksu suudeti lüüa vaid 19 pallist.

Parimaks mängijaks valiti Eesti naiskonna kapten Pilleriin Vessik, kes lõi kokku 30 jooksu. Kapteni sõnul oli see mäng üks kindlamaid esitusi naiskonna poolt ning näitas, et Saaremaa ja Tallinna kriketiklubide mängijad suudavad koos töötada ühtse ja tugeva tiimina.

Järgmine FinEst Cupi etapp toimub märtsis Tallinnas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles