Piinlik: Itaalia tippklubi unustas võistkonna uue mängumehe lennujaama

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ibson Barreto da Silva (paremal).
Ibson Barreto da Silva (paremal). Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalli kõrgliigas mängiva Bologna klubi ametnikud said hakkama piinliku vahejuhtumiga, kui unustasid lennujaama vastu minna meeskonna uuele täiendusele Ibson Barreto da Silvale. Klubi president Albano Guaraldi otsustas selle peale neli klubi ametnikku töölt eemaldada.

Itaalia liigas raskustes olev Bologna meeskond suutis jaanuarikuise üleminekuperioodi viimasel hetkel hankida oma ridadesse kogenud 30-aastase Ibsoni, kes kuulus enne Corinthiansi ridadesse. Kui Brasiilia päritolu keskväljamees aga saabus Itaaliasse, ei olnud teda uuest koduklubist kedagi vastu võtmas.

Kuigi hiljem korjati Ibson lennujaamast siiski peale ja viidi meditsiinilisse kontrolli, oli Bologna president Guaraldi vihane ning eemaldas ajutiselt töölt klubi peasekretäri Luca Befani, avalike suhete eest vastutava Carlo Caliceti, tehnilise nõuandja Adriano Polenta ja turundusosakonna esindaja Andrea Battacchi.

«See on asi, mis võib juhtuda amatöörtasemel, aga mitte sellises klubis nagu Bologna,» kritiseeris juhtunut ka endine Bologna kaitsja Marcello Castellini. «Seal ei ole olukord selline, et sajaks ainult vihma, vaid on koguni laussadu. Asjad ei lähe hästi ja kui sellised olukorrad tekivad, siis see muudab kõike vaid hullemaks,» lisas Castellini.

Meditsiinilise kontrolli edukalt läbinud Ibson on asunud juba uute meeskonnakaaslastega treenima. Bologna klubi on hetkel 20 meeskonna hulgast 17. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles