Viimsi alistas Aruküla meeskonna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Liis Treimann

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste 14. vooru avakohtumises alistas HC Viimsi/Tööriistamarket võõrsil Aruküla SK 37:32 (20:17).

Liigatabelis kolmandat kohta hoidva Viimsi klubi peatreener Ain Pinnonen leidis, et meeskonna mäng oleks võinud olla veidi parem. «Meie poolt ei olnud kõige parem mäng ja seega arenguruumi veel on. Vaatamata kõikuvale mängupildile saime ikkagi kaks punkti kätte ning see on kõige tähtsam. Hästi tegutses Oganezov ning teisel poolajal lülitus edukalt mängu väravavaht Kaur Vahtrik,» rääkis Pinnonen.

Aruküla juhendaja Toivo Järv tõi omakorda enda meeste poolt välja puudujääke kaitsetöös. «Vaher ja Kuhi mängisid meil hästi. Andre Sild viskas täna küll vaid kaks väravat, kuid ta oli hiljuti haige ning teda kaeti ka personaalselt. Nemad kolm ongi meil praegu põhitegijad. Kui rünnakuga jäin rahule, siis kaitsega mitte. Tahaks jõuda nii kaugele, et meile ei visataks üle 25 värava,» selgitas Järv.

Võitjate resultatiivseimad olid Mihkel Vaher 12 ja Helvar Kuhi 10 ning kaotajatel Aleksander Oganezov 8 ja Tarmo Ulla 7 väravaga.

Tabeliseis: Põlva Serviti 26 (13-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 24 (13), HC Viimsi/Tööriistamarket 16 (14), Värska Originaal 12 (13), Aruküla SK 12 (14), Viljandi HC 11 (13), Audentes 3 (13), SK Tapa 2 (13) punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles