Venno klubi sai Serbia koondise treeneri ja ülipika sidemängija

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Kolakovic
Igor Kolakovic Foto: Bledi ACH

Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Oliver Venno koduklubi Bledi ACH sõlmis kaheaastase lepingu Serbia koondise peatreeneri Igor Kolakovici ja tema abilise, samuti serblase Dragan Kobiljskiga.

Kolakovic on alates 2006. aastast juhendanud Serbia koondist ja tema kontraht vältab 2012. aastani. Kobiljski oli eelmisel hooajal Belgradi Partizani peatreener. Mehed tunnevad teineteist üle 20 aasta, sest mängisid koos Partizanis.

Meistrite liigas ilusa hooaja teinud ACH värbas uueks sidemängijaks 205 cm pikkuse ameeriklase Ryan Ammermani, kellega sõlmiti kaheaastane leping. Ammermann valiti kahel eelmisel hooaja USA üliõpilasmeistrivõistluste parimaks mängijaks ja pälvis tänavu oma meeskonnaga kulla.

ACH loodab meeskonna täielikult komplekteerida juunikuu jooksul. Kindlaks lahkujaks on Itaaliasse siirduv temporündaja Alen Pajenk.

ACHd juhendas kahel eelmisel hooajal kanadalane Glenn Hoag, kes soovib keskenduda ainult riigi rahvusmeeskonna treenimisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles