Kanada hokikoondise staarründaja peab Sotši olümpia vahele jätma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Stamkos.
Steven Stamkos. Foto: SCANPIX

Kanada jäähokikoondis jäi Sotši taliolümpia eel ilma oma ründajast Steven Stamkosist, kes ei suutnud õigeaegselt paraneda jalavigastusest.

23-aastane Stamkos sai vigastada novembrikuu lõpus ning oli hädas pindluu murruga. Kuigi NHLis Tampa Bay Lightningu meeskonnas mängiv Stamkos lootis siiski oma kodumaad esindada, ei ole see võimalik, sest arstide poolt tehtud uuringust selgus, et luu pole veel piisavalt terve.

«Täna on minu jaoks muidugi väga kurb päev,» rääkis Stamkos Reutersile.. «Usun, et tegime kõik endast oleneva, et õigeks ajaks paraneda. Oma tervise pikaajalises plaanis tean, et on kasulik, et ma ei saa Kanada koondist Sotšis esindada, ükskõik, kui väga seda soovisin,» lisas Stamkos.

Kanada rahvusmeeskond peaks Stamkose asenduse teatama lähemate päevade jooksul. Meeste jäähokiturniir algab järgmisel kolmapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles