Madis Kalvet: otsustavad päevad Pekingis

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Kalvet.
Madis Kalvet. Foto: Toomas Huik

Pekingi olümpiamängudel on eestlaste jaoks tulemas kõige olulisemad võistluspäevad ja hiljemalt teisipäeva õhtuks on selge, kas ka Eestil on medaliriikide sekka asja.

Homme õhtuks teame Martin Padari saatust, kes üritab Eestile tuua kolmanda judo raskekaalu medali. Sydneyst ja Ateenast tuli ju pronksise autasuga tagasi Indrek Pertelson.

Nädalavahetusel peetakse otsustavad sõidud ka sõudekanalil, kus laupäeval toimuvasse finaali on koha taganud Jüri Jaanson ja Tõnu Endrekson. Sama kaugele loodab jõuda ka meie noor neljapaat koosseisusus Allar Raja, Igor Kuzmin, Vladimir Latin ja Kaspar Taimsoo.

Kindlasti ootab suurem osa eestlastest teisipäevaõhtust kettaheite finaali, kust pikkisilmi loodetakse kohta esikolmikus ja põhjust ju on: Gerd Kanter ja Aleksander Tammert on viimaselt neljalt tiitlivõistluselt kahe peale võitnud viis medalit.

Enne reedel ja laupäeval toimuvat kaarraja võistlust ei tohi maha kanda ka jahilaskur Andrei Inešini võimalusi, sest tuli ta ju kaks aastat tagasi maailmameistriks.

Otsustavad sõidud on tegemata veel purjetajal Deniss Karpakil, kelle kolm esimest sõitu küll ebaõnnestusid, aga vigade parandusteks veel ruumi on.

Seega pöidlad pihku! Kas nüüd või alles nelja aasta pärast Londonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles