Raja: eesmärk on näidata, et olen elus ja terve

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna tehti Lasnamäe kergejõustikuhallis algust tänavuse rahvusvahelise mitmevõistlusega, kus taas on stardis ka Andres Raja, kes aasta aega tagasi mõlgutas tippspordist loobumise mõtteid.

Raja alustas tänast seitsmevõistlust 60 m jooksus ajaga 7,11 (rekordseerias 7,00) ja hüppas parimal katsel kaugust 7.07 (rekordseerias 7.26).

«Peab rahul olema. Eesmärk on näidata end, et olen elus ja terve ning valmistun kevadeks,» sõnas Raja pärast kaugushüpet.

Mullu veebruaris teatas Raja, et ta loobub tippsordist, kuid suvel kuulus ta taas mitmevõistluse karikavõistluste Superliigas Eesti koondise koosseisu. Viimasel ajal on mees saanud taas tõsisemalt harjutada.

«Viimased poolteist kuud olen teinud praktiliselt iga päev. Olen saanud teha, kuna keskendusin õppimisele ja ainult trenni tegemisele ning hetkel tööd ei teinud, siis sain normaalselt teha,» rääkis mitmevõistleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles