Piltuudis: Sotši OM-tule süüdanud Venemaa spordilegend postitas USA presidendist rassistliku foto

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ABC reporter Terry Moran postitas uuesti Twitterisse pildi USA presidendist Barack Obamast, mille eelmisel aastal postitas Twitterisse Venemaa iluuisulegend Irina Rodnina.
ABC reporter Terry Moran postitas uuesti Twitterisse pildi USA presidendist Barack Obamast, mille eelmisel aastal postitas Twitterisse Venemaa iluuisulegend Irina Rodnina. Foto: Twitter/Terry Moran

Venemaa spordilegend Irina Rodnina sattus eelmisel aastal rassismiskandaali, kui ta postitas Twitterisse pildi USA presidendist Barack Obamast söömas ja samal ajal oli tema näo ees banaan. Eile süütas Rodnina koos legendaarse Vladislav Tretiakiga olümpiatule ja seejärel postitas USA telekanali ABC reporter Terry Moran taas kurikuulsa foto Twitterisse.

Loomulikult oli ameeriklastele vastukarva, et just Rodnina eile olümpiatule süütas. «OMi korraldajate sõnul ei teadnud ta täpselt, mida ta Twitterisse postitas. Ta on meie (venelaste) läbi aegade kõige kuulsam iluuisutajaja liigume nüüd edasi,» postitas Washington Posti kolumnist Mike Wise eile Twitterisse korraldajate poolt saadetud teate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles