Täna lähevad Sotšis võistustulle Rehemaa, Nurmsalu ja laskesuusaneiud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiste laskesuusakoondise eilne treening Sotši taliolümpiamängudel. Pildil Grete Gaim.
Eesti naiste laskesuusakoondise eilne treening Sotši taliolümpiamängudel. Pildil Grete Gaim. Foto: Liis Treimann

Täna võistleb Sotšis sarnaselt eilsele kuus eestlast. Kell 12 alustab Aivar Rehemaa meeste 15+15 km suusavahetusega sõitu. Rehemaa stardinumber on 43.

Kell 16.30 tehakse laskesuusatamises algust naiste 7,5 km sprindivõistlusega, kus rajale lähevad kõik neli eestlannat – Grete Gaim (stardinumber 15), Kadri Lehtla (nr 38), Darja Jurlova (nr 69) ja Johanna Talihärm (nr 79). Kokku on stardis 84 naist.

Kell 19.30 algab aga suusahüpete meeste normaalmäe lõppvõistlus, kus lööb kaasa Kaarel Nurmsalu, kelle stardinumber on 11.

Päeva esimene medaliala algab Eesti aja järgi juba kell 9, kui mäesuusaprogrammi avab meeste kiirlaskumine. Lisaks eelmainitutele on medalialadest kavas veel lumelauasõidu naiste pargisõidu finaal (kell 11.15), kiiruisutamise naiste 3000 meetrit (13.30) ja meeste ühekelgu viimased sõidud (kolmas sõit kell 16.30, neljas kell 18.30). Päeva viimase medalikomplektina jagatakse välja iluuisutamise võistkondlikud medalid, viimane ala ehk jäätantsu vabakava algab kell 19.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles