Mancini reeturlikest City bossidest: tundsin end nagu Juudas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Mancini.
Roberto Mancini. Foto: SCANPIX

Möödunud hooaja lõpus Inglismaa suurklubi Manchester City peatreeneri kohalt vallandatud Roberto Mancini on nüüd tunnistanud, et tundis ennast klubi bosside poolt reedetuna.

49-aastane Mancini pidi City eesotsast lahkuma möödunud aasta kevadel, kui hooaeg varem Inglismaa meistritiitli võitnud City pidi liiga meistritiitli loovutama linnarivaalile Manchester Unitedile. Alates 2009. aastast Cityt juhendanud Mancini hinnangul olid tema vallandmisotsuse taga eelkõige klubi tegevdirektor Ferran Soriani ning jalgpallidirektor  Txiki Begiristain.

«Tunnen jalgpallis palju inimesi ja sain pärast teada, et nad rääkisid juba veebruaris, märtsis ja aprillis kolme või nelja teise peatreeneriga,» rääkis maikuus Cityst lahkunud Mancini ajalehele The Sun.

«Tean, et nad rääkisid Pep Guardiola ja Carlo Ancelottiga. Ja need rääkijad olid samad inimesed, kellega ma istusin enne karikasarja finaali laua taga. Tundsin ennast nagu Juudas, sest usaldasin klubi juhatuse esimeest Khaldoon Al Mubaraki 100%, aga mitte neid teisi tüüpe. Ilmselt ta lihtsalt tegi nende tahtmise järgi,» rääkis nördinud Mancini.

Hetkel on Mancini juhendamas Istanubli Galatasaray meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles