Piltuudis: USA iluuisutaja pettus kohtunike antud punktides

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Wagnerile ei meeldinud kohtunike poolt antud punktid.
Ashley Wagnerile ei meeldinud kohtunike poolt antud punktid. Foto: SCANPIX

USA iluuisutaja Ashley Wagner ei olnud just kõige õnnelikum, kui talle jagati Sotši OMi võistkonnavõistlusel punkte. 22-aastane ameeriklanna oli esmalt enda sooritusega väga rahul ja rõõmustas esituse üle, kuid tulemusi nähes lahtus tema rõõm kiiresti.

Wagner kogus lühikava eest kokku 63,10 punkti ja see andis talle venelanna Julia Lipnitskaja (72,90 punkti), itaallanna Carolina Costneri (70,84 punkti) ja jaapanlanna Mao Asada (64,07 punkti) järel neljanda koha.

«Selliseid punkte ma just ei oodanud. Ma tean, millised punkte ma enda kava eest peaksin teenima, kui ma hästi uisutan. Seega pean protokollid üle vaatama,» sõnas ta.

Praeguseks on võistkonnavõistluses kaheksast sõidust läbitud kuus. Esikohta hoiab 57 punktiga Venemaa, teine on 50ga Kanada, kolmas 41ga USA, neljas 38ga Jaapan ja viies 37ga Itaalia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles