Augsburg teenis Bundesligas võimsa võidu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Augsburgi mängijad väravat tähistamas. Ragnar Klavan (nr. 5).
FC Augsburgi mängijad väravat tähistamas. Ragnar Klavan (nr. 5). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg teenis Bundesligas võidulisa, kui täna alistati võõrsil 4:1 Stuttgart.

Tänavu suurepärases hoos olev Augsburg asus kohtumist juhtima 35. minutil, kui värava sai kirja Arkadiusz Milik. 43. minutil suurendas Augsburgieduseisu Andre Hahn ja 56. minutil sai Hahn kirja enda teise tabamuse.

53. minutil olid võõrustajad jäänud aga vähemusse, kuna punase kaardi teenis Vedad Ibišević. 62. minutil lõi Stuttgarti poolt värava Konstantin Rausch, 64. minutil vormistas kohtumise lõppsseisu Augsburgi poolkaitsja Tobias Werner. Klavan tegi võitjate poolel traditsiooniliselt kaasa terve kohtumise.

Augsburg hoiab Bundesligas nüüd 31 punktiga kaheksandat kohta, samas neljandal kohal olev Schalke edestab Klavani tööandjat vaid kolme silmaga. Tabeliliider on Müncheni Bayern 56 punktiga, teine on Leverkuseni Bayer 43ga ja kolmas Dortmundi Borussia 39ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles