Koll ja Vaher ründasid Tartus Eesti rekordit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Koll Martin Kutmani mälestusvõistlustel
Reena Koll Martin Kutmani mälestusvõistlustel Foto: Margus Ansu / Postimees

Martin Kutmani 2. mälestusvõistlustel Tartus pakkusid põneva vaatemängu teivashüppajad Lembi Vaher ja Reena Koll. Mõlemad naised ründasid Eesti rekordnumbrit tähistavat kõrgust 4.25.

Mõlemad naised olid rekordile lähedale, kuid täna jäi siiski tippmark sündimata. Võistluse võidu võttis Koll, kes ületas 4.20 esimesel katsel. Vaher ületas kolmandal katsel 4.15. «Tulin siia ikka Eesti rekordit hüppama. Tahtsin endale sünnipäevaks ilusat kingitust teha,» rääkis 27ndat sünnipäeva tähistanud Vaher pärast võistlust.

Täpselt aasta aega tagasi Kutmani esimestel mälestusvõistlustel Eesti rekordiks 4.24 hüpanud Koll sõnas, et täna jäi tippmark erinevate tehniliste vigade taha. «Kõik oli tegelikult super. Eestis on harva nii tihe konkurents ja publik andis ka kõvasti juurde,» rääkis Koll pärast võistlust. «Tagantjärele tarkusena tean, et valisin liiga pehme teiba.»

Meeste kaugushüppes tegi suurepärase tulemuse Henrik Kutberg, kes hüppas uueks isiklikuks rekordiks 7.80, mis asetab noormehe Eesti kõigi aegade edetablis jagama 13. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles