Valitsev Eesti meister alistas kodusaalis Valga meeskonna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Kristjan Teedema

Ainsas sellenädalases Eesti meeste korvpalli meistriliiga kohtumises võõrustas valitsev Eesti meister Kalev/Cramo kodusaalis Valga/Maks & Mooritsat. Pärast üllatavat algust võitis Kalev mängu kindlalt 79:62.

Kohtumiseks oli hästi valmis Valga, kes haaras esimestel minutitel liidripositsiooni endale. Kaua nad eduseisu hoida ei suutnud, kuna Kalev surus kindlalt oma mängutempot peale, juhtides omakorda esimese veerandaja lõppedes 23:18. Teist veerandit alustas Kalev 11:2 vahespurdiga, kasvatades vahe esmakordselt kohtumise jooksul kahekohalise arvu punktideni. Kalevlased hoidsid edu kindlalt poolaja lõpuni, võites selle 46:28, vahendas basket.ee.

Teisel poolajal oli mäng skoori mõttes tasavägisem. Kuigi esimesel poolajal tekkinud vahe püsis ka teisel, ei muutunud mäng igavaks. Valga võitles kindlalt edasi, võites lõppkokkuvõttes teise poolaja punktiga Kalevi ees. Kolmanda veerandaja lõppedes oli seis 63:45 Kalevi poolt vaadatuna ning kohtumise lõppedes oli kodumeeskonna edu 17-punktiline, seisuks 79:62.

Kõik, kes olid Kalev/Cramol üles antud, said ka punktiarve avatud. Kalevi resultatiivsemad olid Curtis Millage 16 ning Vlad Moldoveanu 14 punktiga. Bamba Fall toetas neid 12 silmaga. Valga resultatiivsemad olid Robert Peterson 15, Miguel Ortega 12, Ferg Myrich 11 ning Viljar Veski ja Kristjan Evart 10 punktiga.

Liigatabelis on juhtimas Tartu Ülikool/Riock, Kalev/Cramo on teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles