Williams oli raskustes, Roddick langes konkurentsist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teimuraz Gabašvili
Teimuraz Gabašvili Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste seitsmendal päeval oli raskustes maailma esireket Serena Williams, võites lõpuks pisut alla kahe tunni kestnud matši 6:1, 1:6, 6:2.

Williams mängis kolmandas ringis noore venelanna Anastassia Pavljutšenkovaga (WTA 29.). Avaseti võitis Williams kindlalt 6:1, ent teist setti domineeris täielikult Pavljutšenkova.

Tundus, et Williamsil oli teises setis üsna kehv enesetunne, venelanna 5:0 eduseisul palus ta meditsiinilist pausi, mille käigus teda kraaditi ning seejärel andis arst talle ka mingeid tablette. Pärast pausi suutis Williams küll ühe geimi võita, aga Pavljutšenkova võitis siiski seti 6:1.

Otsustavas setis oli juhtivamaks pooleks taas Williams, võites lõpuks 6:2.

Eile pidasid tulise heitluse maha prantslaste suurlootus Aravane Rezai (WTA 19.) ja venelanna Nadja Petrova (WTA 20.). Nad jõudsid mängida kaks tundi ja 33 minutit, enne kui mäng pimeduse tõttu seisul (Rezai poolt vaadatuna) 7:6 (2), 4:6, 7:7 katkestati.

Täna uuesti väljakule tulles tuli aga prantslannal alla neelata mõru pill, kuna kolmas sett lõppes Petrova 10:8 võiduga ning seega pääses kaheksandikfinaali venelanna.

Meeste poolelt pidi aga kolmanda ringi järel reketid kokku pakkima kuuendana asetatud ameeriklane Andy Roddick (ATP 8.), kes kaotas läbi kvalifikatsiooni põhiturniirile pääsenud Venemaa esindajale Teimuraz Gabašvilile (ATP 114.) 4:6, 4:6, 2:6.

Kolmas ring jäi ka üheksandana asetatud hispaanlase David Ferreri (ATP 11.) laeks. Ferrer pidi tunnistama 22. paigutusega austerlase Jürgen Melzeri (ATP 27.) 6:4, 6:0, 7:6 (1) paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles