Üllatus Inglise liigas: liiga liider Chelsea kaotas punkte tabeli alumise otsa meeskonnale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea ja West Bromwich Albioni vaheline kohtumine.
Chelsea ja West Bromwich Albioni vaheline kohtumine. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas peeti teisipäeval neli mängu, milles kõige üllatuslikum tulemus sündis Chelsea ja West Bromwich Albioni vahelises mängus, kus lepiti 1:1 viigiga.

Nädalavahetusel peetud mängude järel liiga liidriks kerkinud Chelsea oli värava löömisega veidi raskuses, ent avapoolaja kolmandal lisaminutil sai siiski jala valgeks Branislav Ivanovic. Jose Mourinho hoolealused olid ilmselt juba peaaegu kirjutanud tabelisse võidupunktid, kui liigas enne tänast tagantpoolt kolmandat kohta hoidnud West Bromwich suutis 87. minutil seisu viigistada - värava autoriks Victor Anichebe.

Chelsea meeste jaoks oli viigipunkt kindlasti pettumus, ent sellest hoolimata hoitakse hetkel endiselt esikohta. 57 punkti kogunud Chelseale järgnevad 55 silmaga Arsenal ja 54 punktiga Manchester City. West Bromwich tõusis viigipunkti abil koha võrra ja on 20 meeskonna hulgast hetkel 17. kohal.

Kolmapäeval on Inglise liigas kavas kuus kohtumist, õhtu maiuspalaks on Arsenali ja tiitlikaitsja Manchester Unitedi mäng.

Teisipäevased mängud:
Cardiff City - Aston Villa 0:0
Hull City - Southampton 0:1
West Ham United - Norwich City 2:0
West Bromwich Albion - Chelsea 1:1

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles