Kreek ja Pariisi Volley alistasid eurosarja veerandfinaalis Juhkami ja Aganitsa koduklubi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Aganits, Martti Juhkami ja Ardo Kreek.
Andri Aganits, Martti Juhkami ja Ardo Kreek. Foto: volley.ee.

Täna peeti võrkpalli eurosarjas CEV Cupi veerandfinaali korduskohtumine, milles mängisid omavahel mitme Eesti koondislase koduklubid: 3:1 võidu võttis Ardo Kreek ja tema leivaisa Pariisi Volley.

Kreek ja Pariisi meeskond kohtusid Saksamaa meeskonna TV Bühliga, mille ridades mängivad Martti Juhkami ja Andri Aganits. Kuigi Bühl osutas soosikuks olnud Pariisi klubile väikest vastupanu, võtsid Kreek ja tema meeskonnakaaslased võidu ning edenesid eurosarjas edasi.

Täna peetud kohtumise avageim lõppes Pariisi kindla 25:14 võiduga, teises geimis võtsid pariislased napi 28:26 võidu ning kolmandas geimis tuli juba tunnistada 21:25 Bühli paremust. Neljanda geimi võitis taas Pariisi meeskond 25:19. Võitjate poolt tõi Kreek viis punkti, Bühli meeskonnas jäi Juhkami arvele koguni 10 punkti, Aganits lisas kuus punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles