Ferrari vormel-1 meeskonna juht: Räikkönen oskab pingetega toime tulla

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna juhi Stefano Domenicali sõnul on soomlane Kimi Räikkönen sõitjana väga motiveeritud ja suudab pingetega toime tulla.

«Kimi palkamine Fernando Alonso kõrvale ei olnud emotsionaalne, vaid kaalutletud otsus,» rääkis Domenicali Gazzetta dello Sporti vahendusel. «Ta on väga motiveeritud ja tal on kogemusi kontrollimaks rasket hooaega. Ja algav hooaeg tuleb kahtlemata raske.»

«Kimi teab, milleks ta võimeline on. Samuti oskab ta toime tulla pingega, mis kaasneb Alonso kõrval sõitmisega ja Ferrari esindamisega. Meie meeskonna pilootidel on alati suur pinge ja teisena lõpetamine on tragöödia.»

«Võrreldes eelmise korraga, mil Kimi meie ridadesse kuulus, on ta kindlasti sõitjana arenenud, rohkem meeskonnamängija. Ta käib Maranellos meeskonna peakorteris igal nädal ja me suhtleme väga tihedalt,» lisas Domenicali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles