Video: moslemiriigist pärit suusakaunitar heitis riided seljast ja põhjustas Sotšis suure skandaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jackie Chamoun.
Jackie Chamoun. Foto: Youtube

Liibanoni on peetud Lähis-Ida üheks liberaalsemaks riigiks, kuid moslemienamusega riigis eeldatakse, et naised end telekaamera eest ikkagi paljaks ei võta. Nimetatud reegli vastu eksis aga 22-aastane mäesuusataja Jackie Chamoun, kes osaleb ka Sotši OMil.

Chamoun on üks kahest Liibanoni sportlasest, kes Sotšis starti asub. Chamouni saab rajal näha järgmisel nädalal slaalomis ja suurslaalomis. Nüüd jõudis sportlasest aga avalikkuse ette video, kus ta poseerib paljalt ja see ajas tema kodumaal inimesed tagajalgadele, kirjutab ABC News.

Chamounist tehti eelmisel aastal fotosid 2014. aasta kalendri jaoks ning kalender tuli juba müügile eelmisel aastal. Samas on viimastel päevadel jõudnud avalikkuse ette senisest rohkem paljastavaid fotosid ning lisaks on avaldatud ka video, mis sisaldab avalikkusele mitte mõeldud materjali.

Liibanoni meedias on juhtunu tembeldatud juba suureks skandaaliks. Liibanoni spordiminister luges seejärel sõnad peale ka sealsele olümpiakomiteele, et viimased võtaksid kasutusele vajalikud meetmed, et riigi mainet rohkem mitte kahjustada.

Chamoun esines täna enda Facebooki lehel ka vabandusega ning nimetas olukorda kurvaks.

Viimases avalduses teatas Liibanoni Olümpiakomitee, et Chamounist avaldatud video ja fotod ei peegelda nende riigi tegelikku palet, kuid lisati, et sportlasele karistust ei määrata ja ta võib OMil ikkagi võistelda.

Vaata avalikkuse ette jõudnud videot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles