Noor tennisist konkurentidest: osad neist on l****d

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Robson
Laura Robson Foto: SCANPIX

Noor Briti tennisetäht, kaks aastat tagasi Wimbledoni noorteturniiri võitnud Laura Robson esineb moeajakirja Vogue’i juulikuu numbris üllatavate avaldustega, kritiseerides oma kaasmängijate käitumist.

«Osad tennisetüdrukud on l****d,» tõdes jaanuaris 16-aastaseks saanud Robson. «Nad kleebivad end iga poisi külge ja tekitavad endale halva maine, aga inimene ei peaks tahtma selliste asjade pärast kuulus olla. Tuleb olla tagasihoidlik.»

Pariisis Mouratoglou tenniseakadeemias treeniv Robson teatas, et eelistab vaikseid õhtuid metsikutele pidudele.

«Me lähme õhtul kell 10 voodisse,» väitis naiste maailma edetabelis 262. kohal paiknev piiga. «Mu treener teab, et olen mõistlik. Mulle ei meeldi alkoholi maitse ja ma vihkan suitsetamist. Mõned käivad ööklubides, aga mind see ei huvita.»

«Jah, mõnikord tuleb ette, et räägin vanade sõpradega ja nad pidutsevad kogu nädalavahetuse, aga mina pean Pariisis igavlema,» lisas kahel korral Austraalia lahtiste noorteturniiril finaali jõudnud Robson.

Austraalias sündinud Robson avaldas siiski, et on ka ühte tennisisti armunud olnud – nimelt oli tema silmarõõm eelmise aasta lõpus tipptennisest lahkunud Marat Safin. «Ta on fenomenaalselt hea välimusega,» õhkas Robson. «Aga ta on vana – juba 30-aastane.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles