Eesti meeste sulgpallikoondis alistas EMil Walesi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Andres Haabu

Sarnaselt Eesti naiste sulgpallikoondisele suutsid ka mehed Euroopa võistkondlikel meistrivõistlustel lõpuks võiduarve avada, kui Walesi koondis alistati tulemusega 3:2.

Esimeste numbrite kohtumises pidas Raul Must maha võitlusliku kolmegeimilise lahingu noore waleslase Daniel Fonti vastu. Otsustavas geimis pani Must oma tugevuse maksma seisuga 21:16.

Teise punkti tõi võistkonnale teine meesüksikmäng. Rainer Kaljumäe alistas noore vastase kindlalt kahes geimis. Kolmandat üksikmängu mänginud veel noorteklassi kuuluv Heiko Zoober andis endast parima, aga ei suutnud veel oma võiduarvet Eesti koondise eest avada. Peale avageimi võitu suutis heade löökidega vastane oma tahte peale suruda.

Seisult 2:1 tegid ilmselt oma karjääri parima soorituse meie esimene meespaar Raul Käsner ja Kristjan Kaljurand, kes võitsid maailma 75. paari 2:0. Selle võiduga kindlustati Eestile kohtumise üldvõit. Viimases meespaari ei õnnestunud valitsevatel Eesti meistritel Vahur Lukinil ja Karl Kivinurmel punkte juurde tuua. Lõppseis 3:2 Eestile.

Täna õhtul peab meeste koondis oma viimase kohtumise tugeva Austria koondise vastu.

Vaata Raul Musta intervjuud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles