Kas Manchester Unitedi staar tõmbab selga Kosovo särgi?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adnan Januzaj.
Adnan Januzaj. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi noor staar Adnan Januzaj võib järgmisel kuul selga tõmmata Kosovo särgi, kuid sellele vaatamata võib ta esindada ka teisi koondiseid.

Teismeline Manchester Unitedi ääremängija, kes võib esindada nii Belgiat, Albaaniat, Türgit kui ka Serbiat, on Kosovo päritolu ning kui Kosovo koondis märtsis esmakordselt pallimurule jookseb, loodetakse ta kaasata, vahendab Soccernet.ee.

Januzajle teeb tolle kutse vastuvõtmise lihtsaks faktor, et isegi kui ta Kosovot mängus Haiti vastu esindab, saab ta lõpliku valiku mõne muu riigi kasuks langetada, sest kuna Kosovo ei ole ametlikult FIFA liige, pole tegu ametliku sõprusmänguga.

«Me oleme läbirääkimistes Adnani perekonnaga ning kui sellise imelise talendiga mängija meie esimeses mängus mängiks, oleks see hiiglaslikult sümboolne,» kommenteeris kohaliku jalgpalliliidu peasekretär Eroll Salihu.

«Me tunneme, et ta võlgneb selle oma inimestele, et selles mängus natukenegi kaasa teha, kasvõi 15 minutiks. Ma rõhutan, et tegu oleks sümboolse žestiga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles