Legendaarne Pljuštšenko uisutab aprillis Tartus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Pljuštšenko Sotši OMil.
Jevgeni Pljuštšenko Sotši OMil. Foto: SCANPIX

Eile Sotši olümpiamängudel seljavalu tõttu viimasel hetkel üksiksõidus võistlemisest loobunud ning seejärel sportlaskarjääri lõpetamisest teatanud Venemaa iluuisutajat Jevgeni Pljuštšenkot on 13. aprillil võimalik uisutamas näha Eesti publikul.

Mitmel suvel Tartus treeninud 31-aastane Pljuštšenko tahab teha kummarduse Tartu publikule ja enda suvisele treeningpaigale, tuues suurejoonelise jääshow Tähtede Gala Lõunakeskuse uisuväljakule, vahendab ERR Sport.

«Koos Jevgeniga tulevad ka tema eluaegsed suured konkurendid – prantslaste ebajumal Brian Joubert, šveitslaste ebajumal Stephane Lambiel, praegu noorema põlvkonna uisutaja Tomas Verner, venelaste väga kuulus naisüksiksõitja Irina Slutskaja, kes on kahekordne maailmameister,» rääkis Tähtede Gala Eesti-poolne esindaja Kersti Kull ETV spordisaatele.

Sotšis võistkonnavõistluses kaasa teinud ja karjääri teise olümpiakulla võitnud Pljuštšenko tuuritab Tähtede Galaga märtsis ja aprillis Venemaal ning veel mõningates lähiriikides, kuid Tartu show on ainus, mis ei toimu suures jäähallis, vaid märksa intiimsemas õhkkonnas, kus pealtvaatajad on koos uisutajatega jääl – tribüünid paigaldatakse otse uisuväljakule.

Jevgeni Pljuštšenko Tähtede Gala toimub Lõunakeskuses 13. aprillil algusega kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles