Pettunud Northug: isegi Zlatan oleks Rootsile suusatamises kulla toonud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug (vasakul) usub, et isegi jalgpallistaar Zlatan Ibrahimovic oleks eile Rootsi meeste teatemeeskonna suutnud olümpiakullani viia.
Petter Northug (vasakul) usub, et isegi jalgpallistaar Zlatan Ibrahimovic oleks eile Rootsi meeste teatemeeskonna suutnud olümpiakullani viia. Foto: SCANPIX

Norra suusakoondise jaoks ei ole viimased päevad Sotši olümpiamängudel kulgenud just kõige paremini. Esmalt jäädi naiste teatesõidus viiendaks ja seejärel saadi meeste konkurentsis neljas koht. Eelkõige on norralased alt läinud suuskade määrimisega. Nii leidis norralaste staar Petter Northug, et rootslased oleksid võinud oma suurepärastele suuskadele pannaka jalgpallässa Zlatan Ibrahimovici ja ikka oleks kuld olnud Rootsi jagu.

Rootslased olid loomulikult eilse teatesõidu kuldmedali järel ülirõõmsad ja pärast võistlust uuris Rootsi ajaleht Aftonbladet ka Northugi arvamust rootslaste kohta.

Aftonbladet: kas Rootsile on valus kaotada?

Northug: jah!

Aftonbladet: Milline rootslane sulle kõige rohkem muljet avaldas?

Northug: Zlatan.

Aftonbladet: kas Rootsi oleks võitnud ka koos Zlataniga?

Northug: nende suuskadega ei oleks probleemi tekkinud.

Eile rootslaste ridades kolmandat vahetust sõitnud Johan Olsson lisas muigamisi, et Northugi ideel võib olla jumet ja ehk tasuks jalgpallistaarile ikkagi tulevikku silmas pidades pakkumine teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles