MMA Rajul selgusid Eesti parimad sportlikud vabavõitlejad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMA Raju 5
MMA Raju 5 Foto: Mardo Männimägi

Laupäeval toimus Kalevi Spordihallis sportliku vabavõitluse liiga MMA Raju viies üritus. Kaotuse pidid üritusel vastu võtma nii Baltikumi taipoksi meister Mirkko Moisar kui ka Eesti meister kreeka-rooma maadluses Alik Tseiko.

«Kuna üritusel osalenud sportlased olid väga erinevate võitlussportide taustadega, siis olid ka matšid väga mitmekülgsed - näha sai nii head püstivõitlust, maadlust kui ka maasvõitlust,» kommenteeris matše ürituse peakorraldaja Ott Tõnissaar. «Viimase hetke muudatuste tõttu pidin ka ise võistlustulle astuma, seda endast 15 kilogrammi raskema soomlase vastu, keda mul õnneks võita õnnestus.»

Kokku peeti üritusel kaheksa matši, võistlusel osales 11 sportlast Eestist, kaks Leedust, kaks Soomest ja üks Lätist. Kaheksast matšist kaks lõppesid tehnilise nokaudiga, kolm alistusega ning kolm kohtunike otsusega.

MMA Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga. Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala - poks, maadlus ja judo - ning teised kahevõitlusalad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles