Kadri Pihla elukaaslase olümpiavõidust: raske oli pisaraid tagasi hoida

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pierre Vaultier olümpiakullaga.
Pierre Vaultier olümpiakullaga. Foto: SCANPIX

Eesti lumelauduri Kadri Pihla elukaaslane Pierre Vaultier krooniti täna Sotšis lumelauakrossis olümpiavõitjaks. Pihla vaatas tänast võistlus koos Vaultier’i lähedastega Serre Chevalieri suusakuurordis, kus oli korraldatud Vaultier’i auks suurelt ekraanilt ühisvaatamine.

«Olen väga emotsionaalne inimene ning eks oli ikka raske pisaraid tagasi hoida. Vaatasin esmakordselt niimoodi suurelt ekraanilt tema sõitu. Kuna oli korraldatud selle jaoks spetsiaalne üritus, siis oli tähtis, et oleksin seal kohal,» rääkis Pihla.

Samas oli veel mõned nädalad tagasi Vaultieri olümpial osalemine küsimärgi all, kuna teda segas raske põlvevigastus. «Neli nädalat tagasi oli ta olümpiale pääsemise osas lootuse kaotanud. Tänu edukale taastusravile õnnestus tal ikkagi olümpiale pääseda. Võib isegi öelda, et võistlust silmas pidades olid seetõttu ootused ja stress väiksemad,» sõnas Pihla.

Seetõttu oli Pihla sõnul elukaaslase olümpiavõit eriti magus. «Tuleb välja, et imesid ikka juhtub,» rõõmustas Pihla. «Ega ta ise ka eriti ei lootnud midagi. Ta oli õnnelik, et ta üldse olümpial starti pääses. Eks ma ikka ootasin, et äkki õnnestub kuidagi pronks kätte saada, kuid õnnestus saada isegi rohkem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles