Kaspar Koitla stardib Sardiinias IRC etapil

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Koitla
Kaspar Koitla Foto: Karli Saul

Sel nädalavahetusel sõidetakse Sardiinias IRC sarja autoralli etapp, kus teiste hulgas on stardis ka Kaspar Koitla koos Andres Otsaga.

Võistlusvahendiks meestel tuttav Honda Civic Type-R. Möödunud aastal IRC sarjas kaheveoliste klassis kolmanda koha saanud Koitlale on see tänavu esimeseks IRC sarja etapiks, kirjutab ruudulipp.ee.

Sarnaselt MM-rallidega on ka IRC sarja etapil võistluskeskus sadamalinnas Olbias, mille ümbruses ka katsed jooksevad. Koitla ja Ots osalevad taas kaheveoliste arvestuses, kuid Koitla enda sõnul ei ole eesmärgiks kaheveolistega konkureerimine.

«Eesmärk on saada taas head kogemust juurde ja püüda ka üldarvestuses kõrget kohta. Teed on seal põnevad, olen korra varem seal MM-rallit vaatamas käinud, siis sai osa toonaseid katseid kirja pandud,» rääkis Koitla pühapäeva õhtul ruudulipp.ee veebilehele, olles teel Sardiina poole.

Hetkel jääb Sardiinia lihtsalt ühekordseks minekuks, teiste etappide kohta ei oska Koitla veel midagi kindlat öelda.

«Eks peab vaatama, kuidas eelarve on, hetkel rohkem etappe kindlalt kavas ei ole, kuid loodetavasti saab veel mõne stardi selles sarjas teha,» ütles Koitla.

Ralli sõidetakse kolmel päeval, reede õhtul üks publikukatse ja laupäeval ning pühapäeval täispikad tööpäevad. Ralli võidu nimel tulevad Sardiinasse kaasa rääkima kõik IRC sarja kiired sõitjad, eesotsas Juho Hännineni ja Kris Meeke’iga, üks pretendent võidule on kindlasti värskelt Portugali ralli võitnud Sebastien Ogier, kes on rajal Peugeot 207 S2000 autoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles