Pärnu alistas meistriliigas Valga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Raap.
Rannar Raap. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Ainsas kolmapäevaõhtuses Eesti meistriliigas võõrustas Korvpalliklubi Pärnu Valga/Maks & Mooritsat. Võit jäi Pärnule, kes tuli viimasel veerandajal kaotusseisust välja, võites mängu 76:69.

«Mängu alguses pakuti meile palju, aga ei õnnestunud ülekaaluolukordi ära lahendada ja kaitses tulid meie poolt koolipoisilikud eksimused - blokeerimise vead ning keegi unustas kellegi ära ja nad tulid mängu tagasi,» rääkis KK Pärnu mänedžer Mait Käbin. Ta lisas: «Oleksime juba esimesel poolajal võinud juhtida, kuid lasime neil mängu tagasi tulla ja lasime nad juhtima. Peatreener ütles hiljem, et kiita tuleb kõiki, kes mängus olid. Kohati oli kaitse väga hea, et nad ei saanudki viskele.»

Üleplatsimees oli 22 punkti visanud ja 9 lauapalli korjanud Nemanja Miljkovic. Janis Vahter lisas 16 ja Rannar Raap 13 silma. Valga resultatiivsemad olid Ferg Myrick 17, Miguel Ortega 15, Raitis Grafs 12 ning Kristjan Evart 11 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles