Manchester Unitedi kapten liitub Itaalia suurklubiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemanja Vidic lahkub Manchester Unitedist. Suure tõenäosusega saab temast Milano Interi mängija
Nemanja Vidic lahkub Manchester Unitedist. Suure tõenäosusega saab temast Milano Interi mängija Foto: SCANPIX

Inglismaa valitseva jalgpallimeistri Manchester Unitedi pikaaegne kapten Nemanja Vidic lahkub hooaja lõppedes klubist. Spekulatsioonid on teda seostanud Itaalia suurklubi Milano Interiga ning nüüd kinnitas omapoolset huvi ka Interi president Erick Thohir.

«See on 90 protsenti kindel. Rohkem ma ei saa öelda. Räägime siis, kui asi on konkreetne,» kommenteeris Thohir Vidici liitumist Interiga. Väidetavalt sõlmib serblane Itaalia klubiga kahe aasta pikkuse lepingu.

32-aastane Vidic liitus Manchester Unitediga 2006. aastal. Ta on Inglismaa meeskonda esindanud 286 korral ning löönud ka 19 väravat. Vidic teatas oma lahkumisest veebruari alguses.

«Ma ei oleks iial suutnud uskuda, et võidan 15 tiitlit ning kindlasti ei unusta ma seda fantastilist õhtut Moskvas. Need mälestused elavad minu ja fännide sees igavesti. Aga ma olen otsustanud, et liigun hooaja lõpus edasi. Tahan endale uue väljakutse püstitada ja järgnevatel aastatel endast parim välja võtta,» rääkis ta klubi kodulehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles