Barack Obama kaotas Sotši olümpia esimese jäähoki kihlveo

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Barack Obama,  Mehhiko president Enrique Pena Nieto (keskel) ja Kanada peaminister Stephen Harper
USA president Barack Obama, Mehhiko president Enrique Pena Nieto (keskel) ja Kanada peaminister Stephen Harper Foto: SCANPIX

USA president Barack Obama ja Kanada peaminister Stephen Harper vedasid Sotši taliolümpia naiste ja meeste jäähokitulemuste peale kihla.

Harper kirjutas Obamale Twitteris, et veab kasti õlle peale kihla nii USA kui Kanada jäähoki mees- ja naiskondade tulemuste peale, kirjutab Yahoo News.

USA ja Kanada jäähokimehed kohtuvad täna.

Obama oli nõus kihla vedama. Mõlemad mehed olid veendunud, et just nende riigi mees- ja naiskonnad võidavad. Riigijuhid lõid käed Põhja-Ameerika juhtide kokkusaamisel Mehhikos.

Obama kaotas esimese kihlveo, kuna Kanada naiskond võitis eile USA naiskonda lisaajal 3:2 ning sai olümpiavõitjaks.  

Harper võttis pärast seda Obamaga kontakti ja meenutas nende kihlvedu.

Harper edastas Twitteris: @barackobama, ootan sinult kasti õlut».

Harper ja Obama vedasid kihla ka neli aastat tagasi meeste jäähoki olümpiafinaali eel. Siis võitis Kanada lisaajal USAd 3:2. Obama saatis Harperile USAs populaarset Yuengling õlut.

Sotšis algab USA ja Kanada vaheline meeste kohtumine täna õhtul. Pärast seda saab selgeks, kas Obama peab Harperile veel õlut saatma.

Jänkid loodavad, et suudavad seekord kanadalastele ära teha.

Täna on Sotšis teine poolfinaal, milles kohtuvad Soome ja Rootsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles