Augsburgile Klavani juubelimängus väärtuslik võit, Dortmundile suur kaotus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Augsburgi mängijad väravat tähistamas. Ragnar Klavan (nr. 5).
FC Augsburgi mängijad väravat tähistamas. Ragnar Klavan (nr. 5). Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallimeistrivõistlustel naasis võidulainele Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani tööandja FC Augsburg, kui täna alistati võõral väljakul 4:2 Freiburg.

Augsburg asus kohtumist 7. minutil Tobias Weneri tabamusest juhtima, kuid 17. minutil Jonathan Schmid viigistas ja 73. minutil viis Admir Mehmedi võõrustajad juhtima. 78. minutil viigistas Paul Verhaegh matši seisu ning 85. minutil viis Halil Altintop juba Augsburgi juhtima. 90. minutil vormistas Andre Hahn kohtumise lõppsseisu.

Juubelikohtumise pidanud Klavan tegi kaasa terve kohtumise. Mullu Bundesligas 30 mängu mänginud Klavan on tänavu väljakul käinud 20 korda ning seega oli tänane eestlasele 50. kohtumine Bundesligas.

Samal ajal pidi kindla kaotuse aga vastu võtma Dortmundi Borussia, kes jäi võõrsil 0:3 alla Hamburger SV-le.

Augsburg kerkis nüüd 34 punktiga kaheksandaks. Tabeliliider on Müncheni Bayern 59 silmaga, teine on Leverkuseni Bayer 43ga ja kolmas ühe kohtumise rohkem pidanud Dortmund 42ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles